HTML

negyvenkettő

A tudatosság olyan dolog amiért naponta tenni érdemes. Érted, értem. Érted? Értem!

Friss topikok

  • Rabótnyica: Ha gondolatainkat kérdeznénk,így felelnének: Ez a szánalmas muki azt képzeli,hogy ő gondol minket,... (2007.10.26. 06:47) Vágyom, akarom, a falat kaparom
  • Moncsics: \"A közvéleményt meg lehet mérgezni, de csak olyan méreggel, amelyik ízlik neki.\" -Fjodor Mihajlo... (2007.10.23. 19:45) Más-szem-szög-ből (2006)
  • Moncsics: "... Nevetsz, sírsz, de élvezetes, Mert közben végre ember lehetsz." :) (2007.10.23. 19:24) Szado-mazo No.1 (2006)
  • Moncsics: Én ehhez csak annyit mondok, hogy az embereknek joguk van élni. Azt hiszem ez a legfőbb jogunk, ez... (2007.10.23. 19:18) Szabadok vagyunk!? (2006)

Linkblog

Archívum

Szado-mazo No.1 (2006)

2007.10.23. 17:37 kpmc

Csak az vegye komolyan, aki komolyan veszi!
Aki nem veszi komolyan, az ne vegye! Komolyan.
Emberek: Mama
Ez egy gyönyörű szám. Hüppögnek is rá sokan. Nos én mélyebbre kukkantottam. Az emberek (és most nem az együttesről beszélek) szadisták és mazohisták. Ezt jól példázza az Emberek (és most az együttesről beszélek) ezen számának tőlem kiemelt része.

...

Mama, indulnom kell, tudod, vár egy másik hely Tudom, érted ezt - ugyanígy volt veletek Mama, indulnom kell, csak fáj, hogy könnyezel Ugye érzed azt, hogy a szívemben maradsz Mama, indulnom kell, tudod, vár egy másik hely Mit is mondhatnék, itt a szó már nem elég Mama, indulnom kell, ide nem kísérhetsz el Ott már várnak rég Ne sírj, kérlek, ne sírj!

...

Minek ír ilyen számot, hacsak nem az a szándéka, hogy könnyezzen rá a mami? Szóval, hogy fájjon neki. Nah itt van egy kis szadista beütés. Még ha nem is sírna alapban a mami, akkor beböfögi párszor, hogy ne sírj.

Ne sírj! salala - Eszembe sem jutott. - mama
Ne sírj! salala - Nem akarok. - mama
Ne sírj! salala - Nem sírok! - mama
Ne sírj - salala - Nem sírok? - mama
Ne sírj! salala - Hüpp - mama
(Nehogy) Ne sírj! salala - Sírok! Wáháháháháh - mama

Ismétlés a sírás anyja.:)
A nem akarás is akarás. Biztosra megy a faszi.:) De az énekesnek is fáj! Fáj neki, hogy könnyezik a mami. De azért nyomatja tovább még jópár reflén erejéig. Enyhe mazo beütés.

De mondjuk hogy nem mazohista hanem simán hazudik. Titkon élvezi belül, hogy szipog a mami. Lehet egy régi eseményért való megtorlás? Vagy csak simán ego-ego-ego giliszta?

Mi másért is énekelné ha nem élvezné. Jah igen, mert mazo.

1 komment

Címkék: emberek szado mami kpmc mazo

A bejegyzés trackback címe:

https://42vtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8205032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moncsics 2007.10.23. 19:24:56

"...
Nevetsz, sírsz, de élvezetes,
Mert közben végre ember lehetsz."

:)
süti beállítások módosítása